ZWEMBADEN

Ontwerp, aanleg en onderhoud
van binnen- en buitenzwembaden

Altijd al over een eigen inbouwzwembad willen beschikken? Wij helpen u graag om van deze droom werkelijkheid te maken. Door onze ervaring op het gebied van waterbehandeling en installatietechniek kunnen wij een uitgebreid pakket aanbieden om een compleet binnen- of buitenzwembad te realiseren.

Samen met u ontwerpen we een bad dat voldoet aan al uw wensen. Hoektrap met leuning? Of toch liever een Romeinse trap? Geen enkel probleem. Werkzaamheden rondom de aanleg van het bad zelf besteden we daarbij uit aan één van onze vaste partners. Zelf richten we ons op onze specialiteit: de watertechnische installatie.

Naast de aanleg van nieuwe zwembadinstallaties en aanpassing of renovatie van bestaande installaties, bieden wij ook verschillende onderhoudsproducten en -diensten aan. Denk hierbij aan toevoegingen voor het zwembadwater, filtermedia, meetstrips, maar bijvoorbeeld ook het winterklaar maken en weer opstarten in het voorjaar.

Maak de sprong in het diepe en laat u vrijblijvend door ons informeren.

zwembad
zwembad
zwembad

3D model

Alle door ons aangelegde zwembaden worden als 3D model uitgewerkt. Dit geeft al in een vroeg stadium een goede indruk van hoe het zwembad uiteindelijk zal worden. Daarnaast kunnen eventuele wijzigingen eenvoudig in beeld worden gebracht, zodat het zwembad bij oplevering volledig naar wens is.

zwembad

Technische installatie

Om de kwaliteit en temperatuur van het zwembadwater op peil te houden is een technische installatie nodig. Componenten zoals de pomp, filter en zoutelektrolyse worden overzichtelijk opgesteld in de technische ruimte. Met een centrale besturingskast wordt de installatie bediend en de werking van de componenten op elkaar afgestemd.

Praktijkvoorbeelden

zwembad

Traditioneel buitenbad

Inbouw buitenzwembad met geïntegreerde trap, ligplateau en lamellenafdekking

zwembad

Sportieve uitdaging

Bij dit luxe zwembad met jetstream kan er eindeloos tegen de stroom in gezwommen worden

zwembad

Ultiem relaxen

Door de geïntegreerde whirlpool geeft dit zwembad een vakantiegevoel in eigen achtertuin

Meer informatie nodig, offerte aanvragen, of een bestelling plaatsen?
Neem contact met ons op!