OVER ONS

Een (h)echt familiebedrijf met
de focus op watertechniek!

Wij zijn Van Lankveld Mariahout BV, leverancier en installateur van AQUADOS water systems. Totaaloplossingen in watertechniek, dat is waar wij ons op richten en waar we goed in zijn. Onze overtuiging is dat elke klant gelijke aandacht verdient, ongeacht de omvang van het project. Of het nu gaat om het plaatsen van een doseerpomp, of de realisatie van de volledige watervoorziening en -behandeling.

De oorsprong van ons bedrijf ligt bij de ontwikkeling van de AQUADOS doseerpomp 30 jaar geleden. Eigenaar Willy van Lankveld ontwikkelde destijds een doseerpomp voor eigen gebruik in zijn toenmalige pluimveehouderij. Deze waren nog niet beschikbaar en daar moest iets voor bedacht worden. Deze filosofie leeft nog steeds voort in de huidige bedrijfsvoering; oplossingsgericht meedenken met de klant, dat is waar VLM B.V. voor staat!

Vanuit onze vestiging in het Brabantse Mariahout staat ons team klaar voor klanten in diverse sectoren. Gezien onze vestigingsplaats zijn we vooral actief in het zuiden van Nederland, maar ook daarbuiten loopt u de kans om één van onze serviceauto’s tegen te komen. Met een 24-7 storingsdienst bieden we ook buiten kantooruren technische ondersteuning aan onze klanten wanneer dat nodig is.

Personeel VLM B.V.

Laarbeek onderneemt

Wilt u nog meer te weten komen over ons bedrijf en de geschiedenis ervan? Lees via onderstaande link het artikel dat onlangs is gepubliceerd in “Laarbeek onderneemt”, een lokaal ondernemersblad van de gemeente waarin we gevestigd zijn.

Laarbeek onderneemt VLM B.V.