WATERVOORZIENING

Water van A naar B brengen
met de juiste druk en flow

Een betrouwbare watervoorziening is van levensbelang. De aanvoer van water kan een aansluiting van de waterleidingmaatschappij zijn, maar ook een eigen bron of oppervlaktewater. Om het water vanuit daar op de gewenste plek te krijgen, ontwerpen en installeren wij complete systemen van pompen, transportleidingen, buffertanks, verdeelpunten en alle andere benodigde materialen. Registratie van waterverbruik, druk, flow of ander parameters behoort hierbij uiteraard tot de mogelijkheden.

Een veel gestelde vraag is of wij ook het boren van een bron kunnen verzorgen. Dit specifieke werkt behoort niet tot onze eigen werkzaamheden en besteden we uit aan één van onze vaste partners. Alle watertechnische zaken ná de bron is waar wij ons op richten.

Denk bij nieuwbouw of verbouw in een vroeg stadium aan uw watervoorziening. De opties op tijd bespreken kan veel tijd, geld en energie besparen. Laat u vrijblijvend door ons informeren.

Praktijkvoorbeelden

watervoorziening fruitteelt

Irrigatie van fruitgewassen

De blauwe bessen van deze fruittelers worden voorzien van behandeld water met een Aquados irrigatiesysteem

watervoorziening pluimveebedrijf

Drinkwater veehouderij

De kippen op deze biologische pluimveehouderij drinken water via een Aquados watervoorziening

totaaloplossingen in watertechniek

Totaaloplossingen
in watertechniek

Met totaaloplossingen rondom watervoorziening hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Een pomp of hydrofoor en andere bovengenoemde elementen vormen dan slechts een onderdeel van een geïntegreerd systeem waarbij ook waterbehandeling en doseertechniek wordt toegepast. Denk bij deze totaaloplossingen bijvoorbeeld aan complete drinkwatersystemen voor veehouderijen, van bronpomp tot drinknippel en alles daartussen.

totaaloplossingen in watertechniek

Video’s

Expansievat controleren

In deze video is te zien hoe je eenvoudig een expansievat kunt controleren. Een expansievat verlengt de levensduur van de pomp en zorgt voor een constante druk op de waterleiding.

Meer informatie nodig, offerte aanvragen, of een bestelling plaatsen?
Neem contact met ons op!