WERKEN BIJ

Word jij onze collega?

Dat kan, wij zoeken enthousiaste medewerkers!

Als redenen waarom jij bij Van Lankveld Mariahout BV zou willen werken kunnen we de goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling noemen, maar hierin zijn wij niet uniek. Of de werkplek die wij bieden écht een match is voor jou, hangt natuurlijk van veel meer zaken af.

Feit is dat medewerkers van VLM gemiddeld lang in dienst blijven; en dat is niet voor niets. Wij denken dat de korte lijnen, gemoedelijke sfeer en de mogelijkheid om echt verschil te maken hierbij een belangrijke rol spelen.

Kom vrijblijvend eens kijken om de sfeer te proeven. Ook meelopen behoort zeker tot de mogelijkheden; dit moedigen we zelfs aan.

Bekijk hieronder onze actuele vacatures en neem gerust contact op voor meer informatie.

Personeel VLM B.V.

Collega’s aan het woord

Theo – Chef werkplaats

Als Chef Werkplaats ben ik het aanspreekpunt voor monteurs en klanten. Mijn verantwoordelijkheid ligt voornamelijk in de orderverwerking en uitstraling van de werkplaats. Met al ruim 17,5 jaar op de teller ben ik goed op de hoogte van alle projecten en werkzaamheden binnen VLM. Ik haal mijn voldoening uit het verlenen van de best mogelijke service. Als ‘s ochtends een klant belt met een storing is het mijn taak om snel te handelen en er dezelfde dag nog een beschikbare monteur heen te sturen om het op te lossen. Dit houdt onze service en klanttevredenheid hoog.

John – Allround medewerker

Met mijn specialisatie ben ik verantwoordelijk voor het maken en repareren van doseerpompen zodra hier vanuit de klant vraag naar is. Naast de doseerpompen zorg ik voor de goederenontvangst, balieverkoop, storingen en beantwoord ik alle technische vragen omtrent pompen en onderdelen. Het leukste aan mijn werk bij VLM vind ik wel de diversiteit op een dag. Als ik me ‘s ochtends heb voorgenomen om aan doseerpompen te werken gebeurt het regelmatig dat ik daar helemaal niet aan toe kom omdat er tussendoor vaak van alles op m’n pad komt. Dat maakt dat ik al ruim 13 jaar met veel plezier naar m’n werk ga.

Wilbert – Verkoper / monteur

Naast mijn werk op de afdeling verkoop geef ik maar al te graag advies aan de klant op basis van hun vraag en situatie. Wanneer gewenst kom ik gewoon langs om de mogelijkheden te bespreken en samen te kijken naar de meest geschikte oplossing. Buiten mijn werkzaamheden op kantoor draai ik storingsdiensten en ben ik ook regelmatig in het veld te vinden als algemeen monteur. En dat is precies wat ik het leukste vind aan mijn werk, de afwisseling van binnen en buiten maakt dat ik al ruim 15 jaar werkzaam ben bij VLM.

Niels – Monteur buitendienst

Monteur buitendienst is mij op het lijf geschreven; ik ben graag op locatie aan het werk en geniet van de variatie. Helemaal in de zomerperiode wanneer ik samen met collega Wilbert verantwoordelijk ben voor de zwembaden en alles wat daarmee te maken heeft. Dit doe ik al ruim 2,5 jaar met veel toewijding en plezier. Wij adviseren en helpen de klant bij het realiseren van het totale plaatje, van trapleuning tot automatische chloorinstallatie, geen uitdaging is te groot. Omdat iedere situatie anders is, zoek ik graag naar een creatieve oplossing met als uitganspunt ‘het beste voor de klant’.

Robert – Magazijn

Manusje van het magazijn is mij wel toevertrouwd, hier ben ik het aanspreekpunt voor monteurs en de afdeling verkoop. Mijn werkzaamheden gaan van orderpicken en voorraadbeheer tot aan het terugtellen van materialen. Het onvoorspelbare is wel een van de leukere dingen in mijn functie, je weet nooit wat je die dag op je bordje gaat krijgen en het is de kunst om snel te schakelen zodat de juiste onderdelen bij de juiste persoon terecht komen. Dit doe ik inmiddels al ruim 5 jaar met veel plezier en voldoening.

Samara – Planning

Met mijn achtergrond als transportplanner draag ik ook bij VLM zorg voor het inplannen van nieuwe orders. Als er bij de afdeling verkoop een order binnenkomt, is het mijn taak om te zorgen dat de order op het juiste moment op de juiste plek terecht komt en hier de geschikte monteurs op af worden gestuurd. Naast de planning waak ik over de telefoon, verlofaanvragen en spring bij waar het nodig is. Iedere dag is weer een uitdaging, want niets is zo onvoorspelbaar als de planning. Deze kan tot wel één uur van tevoren compleet van koers veranderen. Dat maakt het wel extra spannend.

Meer informatie nodig, of direct solliciteren?
Neem contact met ons op!