VISION WATER

Waterbehandeling met een visie

Als dealer van Vision Water (regio Zuid Nederland) kunt u bij ons terecht voor waterontharders, filtercartridges, voorfilters, omgekeerde osmose en bronwatersystemen uit deze premium productlijn.

Met Vision Water kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing die alle sanitaire toepassingen in uw huis beschermt en waterbehandeling zeer gebruiksvriendelijk maakt. Vision Water gaat over het bieden van comfort in termen van behandeld water, beter water en gemoedsrust. Of u nu gebruik maakt van leidingwater, bronwater of op zoek bent naar het verbeteren van uw drinkwater, Vision Water biedt u een oplossing.

Bekijk hieronder de verschillende producten van Vision Water en neem contact op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Waterontharder kopen?
Waterontharder kopen?

Waterontharders

Leidingwater ontharden is dé oplossing voor kalkaanslag en al de nadelige gevolgen hiervan. Voor elk huishouden is er een passende waterontharder om van de voordelen van zacht water te profiteren:

• Geen kalkaanslag meer op sanitair, tegels, spiegels en gootsteen
• Langere levensduur van apparatuur zoals CV ketel, vaatwasser en wasmachine
• Beter rendement van warmwater installaties
• Minder reinigings- en wasmiddelen nodig
• Beter voor huid en haar
• Langere levensduur van kleding en ander textiel

Vision Water waterontharders kenmerken zich door een unieke zoutbesparende techniek, onderscheidende vormgeving en mogelijkheden tot beheer op afstand via WIFI.

Waterontharder kopen?

Filtercartridges

Deze point of use wegwerp filterpatronen met koolstof technologie verminderen chloor, organische verbindingen en nare geuren en smaken van uw water.
Elke kleur staat voor een behandelingsniveau:

• Blauw: Vermindert de troebelheid van het water
• Zilver: Heeft een extra anti-bacterie functie
• Goud: Houdt 99,999% van virussen en bacteriën tegen

De cartridges zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Met de verschillende modulaire filterkoppen is de montage zeer gebruiksvriendelijk en de filtratie ook exact af te stemmen op uw wensen.

Waterontharder kopen?
Waterontharder kopen?

Omgekeerde osmose (RO)

Omgekeerde osmose (RO) verbeteren de waterkwaliteit door het verwijderen van mineralen zoals natrium, sulfaat, chloor, sediment en bacteriën. Beter water beïnvloedt niet alleen uw apparaten, maar ook de smaak van bijvoorbeeld koffie, thee en ijs.

Het LCD display geeft direct de status van de filter en eventuele alarmen weer. Alarmparameters instellen en het toestel te vergrendelen of ontgrendelen behoort ook tot de mogelijkheden.

Het zoutgehalte van het uitgangswater is eenvoudig aan te passen met de geïntegreerde klep. Op deze manier beslist u zelf over de hoeveelheid mineralen die in het water blijven.

Waterontharder kopen?

Voorfilters

Voorfilters verwijderen kleine sedimenten uit het water. Ze verwijderen onzuiverheden uit het water en verbeteren de kwaliteit van uw huishoudwater. Deze filters worden geleverd met een spanner en een muurbeugel. Ook verkrijgbaar in zelfreinigende uitvoering.

• Beschermt de waterleiding
• Voedselveilige materialen, geschikt voor drinkwater
• Gemakkelijk openen, sluiten en verzegelen met ring
• Snelle en veilige installatie

Waterontharder kopen?
Waterontharder kopen?

Bronwatersystemen

Beschikt u over een eigen bron en is de waterkwaliteit onvoldoende voor de beoogde toepassing? Wanneer elementen als ijzer, kalk en/of mangaan de oorzaak zijn, kan zuivering door ionwisseling uitkomst bieden.

Dat prestaties en gebruiksgemak niet ten koste hoeven te gaan van design en een compact ontwerp wordt bewezen met deze duobloc installaties.

Heeft u twijfels over de kwaliteit van uw water? Wij kunnen het op verschillende punten onderzoeken. Op basis daarvan kunnen we een indicatie geven of het voor u interessant is het water te behandelen, en zo ja, welke type installatie geschikt is.

Waterontharder kopen?

Meer informatie nodig, of een offerte aanvragen?
Neem contact met ons op!