VLM Van Lankveld Mariahout B.V.

Over ons

Van Lankveld Mariahout is een no-nonsense familiebedrijf, dat graag met u meedenkt. Wij staan voor kwaliteit, bedieningsgemak en een goede service.

Ons bedrijf is ontstaan toen eigenaar Willy van Lankveld zelf nog in de pluimveehouderij actief was. Hij merkte dat er geen goede doseerpompen waren voor toevoegingen aan het drinkwater. Daarom is hij de pompen zelf gaan ontwikkelen. In de omgeving werd dat al snel bekend: Willy kreeg regelmatig aanvragen voor doseerpompen. Voor hem aanleiding om naast het pluimveebedrijf een eenmanszaak in doseerpompen te beginnen.

Steeds vaker kwamen klanten ook naar Willy toe als ze problemen hadden met andere technieken. Omdat Willy zelf in het vak zat, wist hij waar ze het over hadden. Dat, gecombineerd met een portie gezond boerenverstand, leidde ertoe dat hij nieuwe technieken ging ontwikkelen. Allemaal met water als gemeenschappelijke deler.

In 2000 is Willy gestopt met het pluimveebedrijf om zich volledig te richten op watertechniek.
Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid naar een B.V. met zestien medewerkers, gevestigd in het Brabantse Mariahout. We zijn continu bezig met het optimaliseren van bestaande technieken en het ontwikkelen van nieuwe technieken. We zijn weliswaar de grootste producent van doseerpomptechnieken voor de agrarische sector, maar bieden ook veel andere technieken. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld drinkwatersystemen, technieken voor legionellabestrijding en waterzuiveringssystemen. Allemaal in eigen huis.
Onlangs afgeronde projecten kunt u bekijken op onze projectpagina en een overzicht van al onze werkzaamheden kunt u op onze productpagina bekijken.

Opdrachtgevers

Tot onze opdrachtgevers behoren de particuliere sector, agrarische sector, de industrie en de rijksoverheid. Door onze strategische vestiging in Brabant kunnen wij onze klanten in Nederland, België en Duitsland snel bedienen. Wanneer klanten zich verder weg vestigen, blijven ze ons trouw. Zo hebben wij opdrachtgevers in Polen, Roemenië, Oekraïne en op Curaçao.

We zijn trots op ons bedrijf!

Historie

Partners