Drukverhoger Aquados®

drukverhoger / hydrofoor Aquados®
drukverhoger / hydrofoor Aquados®

Last van kalkaanslag op sanitair?

Waterontharder Aquados® 1

Waterontharder Aquados®

Drukverhoger Aquados®

Wanneer de huidige waterleidingdruk niet voldoende is, kan een drukverhoger (hydrofoor) uitkomst bieden. De compacte alles-in-één Aquados® drukverhoger biedt vele voordelen:

Eenvoudige, maar krachtige drukverhogende waterpomp

Drukverhogende waterpomp waar u na de installatie geen omkijken meer naar heeft. U plaatst de pomp horizontaal of verticaal op de gewenste locatie en vervolgens draait de installatie volledig automatisch. Het apparaat heeft een pompcapaciteit van 7200 liter per uur en gebruikt daarbij een drukvat van 2 liter. Het frequentiegeregelde systeem zorgt er daarnaast voor dat alleen het benodigde toerental gedraaid wordt om water op de goede locatie te krijgen met de juiste druk.

Energiezuinig, geluidsarm, geschikt voor continu gebruik

Deze waterpomp is energiezuinig. Het frequentiegeregelde systeem is verantwoordelijk voor de energiebesparing. Een te hoog toerental komt dankzij dit systeem namelijk niet voor en dit bespaart energie. Daarnaast is de installatie zeer stil. Het maximale geluidsniveau dat wordt ontwikkeld is 45dB. Bijkomend voordeel is dat u de pomp gedurende lange tijd kunt gebruiken. U kunt het apparaat tot maximaal 3 uur continu laten draaien.

Antivries bescherming

De pomp voorkomt dat er ijsvorming ontstaat aan de binnenzijde van het systeem. Wanneer de temperatuur onder het vriespunt dreigt te komen, schakelt het apparaat automatisch in om de temperatuur binnenin de waterpomp te verhogen.

Compacte waterpomp

Waterpompen nemen over het algemeen aardig wat ruimte in. De Aquados® drukverhoger vormt hierop een uitzondering. Dankzij het compacte design neemt de drukverhoger van Aquados® ongeveer 30% minder ruimte in dan traditionele installaties.

Horizontaal en verticaal te plaatsen met anti-trillingsvoet

De Aquados® drukverhoger is uitgerust met een anti-trillingsvoet. Deze voet zorgt ervoor dat de waterpomp minder geluid produceert doordat trillingen worden voorkomen. Tevens maakt deze voet het mogelijk dat dit apparaat zowel horizontaal als verticaal is te plaatsen. Ideaal voor locaties waar weinig ruimte beschikbaar is.

VRAAG INFORMATIE AAN